Få de bedste tilbud til Tour de France

Oplev Tour de France live med eksklusive rabatter på billetter. Vores samarbejdspartnere tilbyder et begrænset antal billetter til udvalgte etaper med op til 25% rabat. Disse billetter er kun tilgængelige for vores læsere, så skynd dig at sikre din plads ved dette ikoniske cykelløb. Uanset om du ønsker at se starten, en bjergopkørsel eller den afsluttende etape i Paris, har vi de bedste tilbud til dig. Køb dine billetter i dag og oplev Tour de France som aldrig før.

Specielle pakkeløsninger for fans

For de mest dedikerede Tour de France-fans tilbyder vi specielle pakkeløsninger, der giver dig mulighed for at få den ultimative oplevelse. Disse pakker omfatter alt fra billetter til de mest eftertragtede etaper, til eksklusiv adgang til VIP-områder og mulighed for at møde dine yndlingsryttere. Find eksklusive tilbud relateret til Tour de France og sikr dig en uforglemmelig tur til verdens største cykelløb.

Unikke oplevelser på løbsdagene

Oplev Tour de France på en helt særlig måde. Få adgang til eksklusive områder, hvor du kan følge løbet tæt på. Gå med i rytterkaravanen og oplev stemningen blandt holdene og personalet. Eller besøg pressezonen og få indblik i den intense medieverden, der omgiver løbet. Uanset hvilken oplevelse du vælger, vil du få et unikt og uforglemmelig indtryk af, hvad der foregår bag kulisserne under verdens største cykelløb.

Luksusovernatning tæt på løjperne

Hvis du ønsker at opleve Tour de France i luksus, er der et bredt udvalg af eksklusivt indkvarterede muligheder tæt på løjperne. Fra femstjernede hoteller med panoramaudsigt over etaperne til private villaer med direkte adgang til ruten, kan du forkæle dig selv med en førsteklasses oplevelse under cykelfesten. Disse luksusovernatninger tilbyder ikke blot komfort og elegance, men også privilegeret adgang og unikke muligheder for at komme tæt på løbet og rytterne. Uanset om du foretrækker at nyde begivenheden fra en afslappet terrasse eller deltage aktivt i stemningen, finder du det perfekte sted at bo for at få den ultimative Tour de France-oplevelse.

Eksklusiv adgang til VIP-områder

Med vores eksklusive Tour de France-pakker får du adgang til de eksklusive VIP-områder langs ruten. Her kan du nyde begivenheden i luksus og komfort, mens du oplever cykelløbet på tæt hold. Nyd gourmetmad og drikke i de afskærmede områder, og følg cykelrytterne på storskærme. Du får også mulighed for at møde nogle af de største navne i cykelsportens verden. Denne unikke oplevelse vil give dig et helt særligt perspektiv på dette ikoniske arrangement.

Uundværligt udstyr til cykelsportsentusiaster

Når man skal ud og cykle lange distancer, er der visse uundværlige elementer, som cykelsportsentusiaster ikke kan undvære. Først og fremmest er en pålidelig og komfortabel cykel et must. Investér i en kvalitetscykel, der er tilpasset dine behov og mål. Derudover er det vigtigt at have det rette tøj og udstyr, som kan holde dig tør og varm, uanset vejrforholdene. Husk også at medbringe nødvendige reparationsværktøjer, så du kan klare mindre uforudsete hændelser undervejs. Endelig er en god cykelhjelm essentiel for din sikkerhed. Med det rette udstyr kan du nyde din cykeltur i fulde drag og fokusere på at nå dine mål.

Sjældne samleobjekter fra løbet

Ud over de klassiske Tour de France-merchandise som trøjer, kasketter og flag, findes der også mere sjældne samleobjekter fra løbet. Disse kan være alt fra originale startnumre båret af ryttere, til håndskrevne noter fra legendariske sportsdirektører. Samlere leder ofte efter unikke genstande som er signeret af vindere eller andre kendte profiler fra løbet. Disse sjældne items kan have stor værdi for entusiastiske fans, der ønsker at få fat i en bid af Tour de France-historien.

Gastronomiske delikatesser for smagsløgene

Når du er på tur til Tour de France, skal du ikke gå glip af de fantastiske gastronomiske delikatesser, som regionen har at byde på. Uanset om du foretrækker de klassiske franske retter som boeuf bourguignon eller coq au vin, eller du er mere til de lokale specialiteter som Camembert-ost og Normandiæbler, så vil du finde et hav af lækkerier, der vil gøre dit gane glad. Tag dig tid til at udforske de lokale markeder og restauranter, og lad dig henføre af de forførende dufte og smagfulde oplevelser, som den franske gastronomi har at tilbyde.

Unikke souvenirs fra Tour de France

Uanset om du er en dedikeret cykelentusiast eller bare ønsker at tage hjem et minde fra den ikoniske Tour de France, er der utallige muligheder for at finde unikke souvenirs. Officielle Tour de France-merchandise som trøjer, jakker og hatte er populære valg, der kan give dig et stykke af løbets historie. Derudover kan du også finde specialdesignede genstande som krus, plakater og smykker, der alle vil fungere som fantastiske påmindelser om din oplevelse ved dette verdenskendte cykelløb.

Rejseløsninger for hele familien

Når du skal opleve Tour de France, er der mange muligheder for at inkludere hele familien. Mange rejsearrangører tilbyder pakkeløsninger, der omfatter billetter til etaper, overnatning og transport. Det gør det nemt at planlægge en familierejse, hvor alle kan være med. Derudover tilbyder nogle udbydere også aktiviteter og oplevelser, der henvender sig til børn, så hele familien får en fantastisk tur. Uanset om I ønsker at følge hele løbet eller blot opleve enkelte etaper, er der gode muligheder for at finde en rejseløsning, der passer til jeres behov.